Even voorstellen

Hoveniersbedrijf Rob Kemperink vindt haar wortels in 1977 als boomkwekerij en tuincentrum in Ootmarsum. In 1994 zijn we op dezelfde plaats aan de Denekamperstraat verder uitgegroeid tot hoveniersbedrijf, sterk in ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. De kracht van ons bedrijf is de combinatie van een jarenlange ervaring met onze liefde voor het vak. Kenmerkend is onze Twentse nuchterheid en persoonlijke aanpak. En dat merkt u aan het resultaat. Daar voelt u zich namelijk helemaal thuis!     

Rob Kemperink - Eigenaar

Onze twentse nuchterheid en een persoonlijke aanpak is vaak het startpunt van een goede samenwerking.

Rick Pouwel - Boomverzorging

Iedere situatie vergt een andere aanpak. Door ervaring en praktisch inzicht, zorgen wij voor een passende oplossing

Het Team

 

 

Onze partners

Om onze kwaliteit en service te waarborgen, beschikken wij op verschillende vakgebieden over partners waarmee wij samen onze projecten realiseren.

Mobilane

Opleidingsbedrijf.

Wij zijn een erkend Aequor leerbedrijf. Aequor leerbedrijven weten wat het is om leerlingen in de praktijk te begeleiden. Scholieren die belangstelling hebben een stage te lopen kunnen ons onder andere vinden via de Aequor site en kunnen gemakkelijk contact opnemen. Ook zorgt het leerbedrijf voor toezicht.

Vacatures.

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Denkt u dat werken binnen ons bedrijf iets voor u is en dat u een waardevolle toevoeging  kunt zijn voor ons bedrijf? Stuur dan uw sollicitatie naar ons op. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.